Nuc_LeaR Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 447 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Karın Tokluğuna Çalışan Stajyer Tercüman 16 Eylül 2015 #21 Aslında Skylake imkansız değil fakat bazı şeylerden kısmak gerekiyor. Bu halde bile Bütçeni 200 TL aşıyor. Yani bence illa Skylake olmalı gibi bir durum değil. Eğer Skylake istiyorsan aşşağı yukarı en ucuz böyle bir şey olur. Karar senin.
Aslında Skylake imkansız değil fakat bazı şeylerden kısmak gerekiyor. Bu halde bile Bütçeni 200 TL aşıyor. Yani bence illa Skylake olmalı gibi bir durum değil. Eğer Skylake istiyorsan aşşağı yukarı en ucuz böyle bir şey olur. Karar senin.
furkariptass Megapat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 25 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #22 Nuc_LeaR dedi: Aslında Skylake imkansız değil fakat bazı şeylerden kısmak gerekiyor. Bu halde bile Bütçeni 200 TL aşıyor. Eki Görüntüle 104973 Genişletmek için tıkla... Hocam dolar düşsün bir rahat rahat pc toplıyalım.
Nuc_LeaR dedi: Aslında Skylake imkansız değil fakat bazı şeylerden kısmak gerekiyor. Bu halde bile Bütçeni 200 TL aşıyor. Eki Görüntüle 104973 Genişletmek için tıkla... Hocam dolar düşsün bir rahat rahat pc toplıyalım.
furkariptass Megapat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 25 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #23 Eren Dinçer dedi: Benim sistemimi kullanabilirsin gayet memnunum imzada mevcut. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkür ederim. Yalnız sitemi kaç paraya aldın ve ne zaman aldın onuda yazarsan sevinirim.
Eren Dinçer dedi: Benim sistemimi kullanabilirsin gayet memnunum imzada mevcut. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkür ederim. Yalnız sitemi kaç paraya aldın ve ne zaman aldın onuda yazarsan sevinirim.
S SuperMassive Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2015 #24 Eren Dinçer dedi: Benim sistemimi kullanabilirsin gayet memnunum imzada mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende bu sistemi almayı düşünüyorum yalnız anakart h97 pc mate veya h97 gaming 3 olacak nasıl memnun musun, oyun performansları nasıl ?
Eren Dinçer dedi: Benim sistemimi kullanabilirsin gayet memnunum imzada mevcut. Genişletmek için tıkla... Bende bu sistemi almayı düşünüyorum yalnız anakart h97 pc mate veya h97 gaming 3 olacak nasıl memnun musun, oyun performansları nasıl ?
Eren Dinçer Hectopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #25 3750 tl tuttu monitör dahil 27 temmuzda aldım