Anakart MSI B150 GAMING M3 alabilirsiniz. Kasa olarak da ZALMAN R1 600LE alırsanız 240TL gibi bir karınız olacak. Ama şuanda güzel yani bir sıkıntısı yok.
2tb biraz fazla değil mi 1tb almanız yeterli olacaktır. Kasa seçiminiz zevke göre fakat değiştirecekseniz Cooler Master, Zalman, Corsair gibi markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum.
Peki hangi siteden toplamalıyım. Sinerji güvenlimidir Vatan'dan daha ucuz gibi geldi.
Birde DreamSpark dan öğrencilere ücretsiz windows aldım fakat freedosa nasıl kuracağım
İstersen bir süre daha bekleyip Asus yada Msi in modelini alabilirsin R9 380x in ama Sapphire de güvenilir bi markadır ve sorun çıkartıcağını düşünmüyorum ve daha ucuz overclock bilgim yok diyosan K ibaresiz olanı seç bütçene fazla geliyosada ssdyi çıkar yada 120 GB'lık koy farklı sitelerden 3500 TL gibi bir fiyata çekilebilir iyi günler..
Bütçen ne kadar dostum söylersen ekleme veya çıkarma yapabilirim.
İstersen bir süre daha bekleyip Asus yada Msi in modelini alabilirsin R9 380x in ama Sapphire de güvenilir bi markadır ve sorun çıkartıcağını düşünmüyorum ve daha ucuz overclock bilgim yok diyosan K ibaresiz olanı seç bütçene fazla geliyosada ssdyi çıkar yada 120 GB'lık koy farklı sitelerden 3500 TL gibi bir fiyata çekilebilir iyi günler..
Bütçen ne kadar dostum söylersen ekleme veya çıkarma yapabilirim.
Yorumun için teşekkürler
Bütçem 3500tl. Intel sistem kurmak istiyorum. Işlemcide k olmasın overclock yapmayacağım için boş para vermeyeyim. Bu yüzden soğutmayada gerek duymuyorum.
Eğer yazdıklarıma göre sistem kuruyorsan birde 500-600 tllik 24" monitör önerinide beklerim.
Yorumun için teşekkürler
Bütçem 3500tl. Intel sistem kurmak istiyorum. Işlemcide k olmasın overclock yapmayacağım için boş para vermeyeyim. Bu yüzden soğutmayada gerek duymuyorum.
Eğer yazdıklarıma göre sistem kuruyorsan birde 500-600 tllik 24" monitör önerinide beklerim.