Gtx 970 Ve i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Kesin yükselteceksen işlemciyi yükselt.
Aynen öyle yaptım işlemciyi i5 6600 yaptım.

Kesin yükselteceksen işlemciyi yükselt.
Vallaha hocam çok teşekkür ederim. Açıkçası technopat a da çok teşekkür ederim. Yani bilgisayarı sizin sayenizde öğrendim toplamasını falan. Yani technopat sayesinde arkadaşlar sayesinde çok güzel bir sistem topladım. Hani sistemin gtx 970 inden tut 16gb ram ine kadar çok iyi bir sistem oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.

Listeyi yanlış vermişim kusura bakma RAM'ler ve gtx 960'ı yanlışlıkla yazmışım. Predatörler yerine Hyperx Fury bellekler takabilirsin.

Son düzenleme:
GTX 970 alıp 60Hz monitör mü alacaksın?

Yani açıkçası kardeşim sistemi ağzına etmişsin. Yani kısa kısa bildiklerimden örnek veriyim. Mesela ana kartın 3.1 usb girişi yok. Mesela rami 8gb 2666mhz seçmissin bence 16gb 2133 mhz daha mantıklı. Kasayı en dandik yasayı seçmişsin. Emin ol ki benim seçtiğim soğutucu daha sessiz daha soğuk çalışacaktır. 240gb SSD de bana fazla. Dediğim gibi bildiğim şeylerden konuştum kardeşim. Yorumun için teşekkür ederim.

GTX 970 alıp 60Hz monitör mü alacaksın?
Hmm. Peki kardeşim kaç Hz monitör alınır ? Bence 60Hz yeterli olacaktır.

60Hz yeterli diyorsanız FPS meraklısı değilsiniz demektir. FPS meraklısı değilseniz GTX 970 gibi güçlü bir kart almanıza da gerek yok demektir.

Toplayacağınız sistem öncelikle dengeli olmalı. Tercihlerinizi tek tek yaparken totalde ne topladığınıza da dikkat etmelisiniz. GTX 970 küçümsenecek bir kart değil. Dolayısıyla kartın gücünü 60Hz ile kısıtlamanız da küçümsenecek bir hata değil. Ha, monitörünüz vardır, bütçe yeterli değildir, monitörü daha sonra almayı planlarsınız ona lafım yok.

Bence bu konuyu biraz daha düşünün.

Kardeş tamam da artık eski oyunlara göre 60Hz'i kıyaslamaya gerek yok. GTX970'in Rise of the Tomb Raider FHD çözünürlükte Ultra ayarlarda verdiği FPS gelecek için önemli. 144Hz belki GTA 5'te işe yarar ancak GTA 5 ne kadar iyi olursa olsun artık devri yavaş yavaş kapanıyor. Bu yüzden R9 390X almak daha mantıklı. R9 390X en az 4-5yıl FHD Ultra ayarlarda +30FPS verebilir ancak GTX970 için aynısı söylenemez. Bu durumda 144Hz alıp PES 2013 veya FİFA 2016'yı 144FPS'de oynamak çok önemli değil bence.

PES/FIFA serileri için zaten hiç gerek yok bu kartlara. Bunun BF'ı, CS'ı, COD'si gibi bilimum FPS oyunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…