Gtx 970 Ve i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Peki sence msi r9 390 mı alıyım? Yoksa Sapphire r9 390x mi alıyım ?

Ben Sapphire ile ilgili çok ilginç yorumlar okudum bu forumda. "Sapphire R9 380 sistemimde mouse çalışmıyor" diyenlere kadar gördüm Kendim kullanıyorum ve tek bir sıkıntı bile yaşamadım. Nitro serisi çok verimli. Ben kendim şu an alacak olsam kesinlikle Sapphire R9 390x'i tercih ederdim. MSI alsam da sorun yaşamayacağımı kimse garanti edemez. O yüzden fikrim bu yönde. Bu arada i5 6600'den stok soğutucu çıkıyor. K serisi olmayan tüm Skylake işlemcilerden stok soğutucu çıkıyor daha doğrusu.

Peki arkadaşlar sizce bilgisayarın son hali uyumlu mu. Nasıl ?

Peki arkadaşlar sizce bilgisayarın son hali uyumlu mu. Nasıl ?

Uyum konusunda hiç bir sorun yok. Sistem sizi üzmez. Buna karar verdiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Burada tartışmamızın asıl sebebi zaten aynı para ile daha iyi sistemi bulmak Siz kararınızı verdikten sonra gerisi hikaye Şimdiden hayırlı olsun tekrar.

Bu arada arkadaşlar açıkçası şuanda benim kullandığım ekran kartıda sapphire. Yani çok düşük bi modeli Sapphire hd 4670. Fakat tam olarak 3-4 senedir falan sıkıntısız çalışıyor. Ama şöyle bi sorun da olmuştu bu benim 2. kartım bilgisayar 7 senelik ilk kartımda sapphire di ve o kartım yanmıştı.

@jaxqen Hocam İzmirli olduğunuzu nasıl da belli ediyorsunuz.

Haha eyv. hocam

Ben ilk defa Sapphire ekran kartı kullanıyorum. Alma diyen o kadar kişi oldu ki. Ama Nitro serisi bambaşkaymış. Cebimde kalan 200 lira ile mutluyum

Konu elektronik olunca ne olacağı belli olmaz. Bazen 10 sene gider, bazen 2. günü bozulur. Hiç bir markanın ürününe bunu alın ömrünüz boyunca sorun çıkarmaz diyemeyiz.

Ayrıca yanlış anlamadıysam eski ekran kartınız 7 sene dayanmış. Eğer öyleyse ekran kartı için 7 sene çok uzun bir ömür.

Macun verimleri 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Ayrıca alışveriş için Webdenal tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…