Gtx 970 Ve i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Bilgin için çok teşekkür ederim. Bu arada ekran kartı değil bilgisayar 7 senedir var. Ekran kartı 3 sene falan oldu yani.

Ama işte çok eski bir ekran kartı. Mesela ben Gta 4 dü hiç oynayamıyorum. İşte o yeni alacağım sistemde gta 4 dü ultra da oynamak istiyorum.

Bu arada kardeşim bune dir ? tam çözemedim neden bu kadar ucuz.

MSI R9 390 Gaming ATI

Evet o fiyatlardaki macunlar arasındaki fark yok denecek kadar az. Gösterdiğiniz macun yeterli olacaktır. Stok soğutucu kullanacaksanız üzerine hazır sürülü macun geliyor. Ben i5 6500 işlemcimde stok macun ve fanı kullanıyorum. Gayet yeterli geldi ikisi de. Webdenal sitesini kullanan arkadaşlar memnun kaldılar. Ben oksid.com üzerinden satın aldım yakın zamanda. Orası da çok iyi ancak biraz pahalı. Sinerji.com da iyidir. Sitelerin yorumlarına mutlaka bakın akakce.com'da hepsi yazıyor.

Kardeşim bir bilgin var mı bu neden bu kadar ucuz.

MSI R9 390 Gaming ATI

Lite Edition, O.C Edition gibi bir varyasyonu oluyor kartın. Normalinden daha düşük frekanslara sahip dolayısıyla daha az performanslı oluyor. Tabi aralarında dağlar kadar performans farkı olmaz yine de.

Peki kardeşim Lite Edition nedir ?

Light edition yani hafif sürüm demek yerine lite diyorlar işte Light kelimesinin yumuşatılmış, masumlaştırılmış hali. Clock speed'i yani kısacası frekansı daha düşük hali oluyor ekran kartının. Ama Egehan arkadaşımızın dediği gibi dağlar kadar fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…