Gtx 970 Ve i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Yanlız kardeşim ben bilere 120 gb alıyorum. Çünkü 120 gb bana fazlasıyla yeterli olacak.
250GB'a GTA 5 ve Rise of the Tomb Raider kurulabilir. Bu sayede güzel oyunları çok daha hızlı oynayabilirsiniz. Fark olmamasına rağmen ses kartı almak yerine SSD yükseltmek daha mantıklı. Hatta yer kaplamasın diyorsanız M.2 sürümünü bile alabilirsiniz anakart uyuyorsa.

Anakartınızda ses kartı mevcut. Ancak hangi ses kartı kalitelidir fazla bir bilgim yok o konuda o yüzden tavsiye veremem.
Peki kardeşim sence şöyle direk alsam nasıl olur ? Monitörü ayrı alıcam.

Dosya Ekleri

• bandicam 2016-02-05 19-06-49-603.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 171
Peki kardeşim sence şöyle direk alsam nasıl olur ? Monitörü ayrı alıcam.
O işlemcinin stok soğutucusu yeterlidir. Ancak siz yine de güzelce ve sessizce soğutmak istiyorsanız soğutucuyu alabilirsiniz. Ancak soğutucuyu daha kaliteli alırsan daha iyi olur. PSU ise Aerocool'dan daha kaliteli seçilebilirdi ancak fiyat yükselir.

Ama kardeşim ileride video falan da çekebilirim. Ve nvdia kart almak istiyorum.
Kardeş GTX970 güzel evet ancak gelecekte DX12 gelicek ve R9 390 çok daha iyi performans vericek. Sonuçta Nvidia yazılım yaparken AMD'nin eli armut toplamıyordu. Ama siz istiyorsanız GTX970 alın. Sonuçta o kadar da kötü bir kart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…