Gtx 970 Ve i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

Alım yeri olarak Turkey seçersen gümrük vergisini de ekleyerek sizden para alıyorlar.
Peki kardeşim ürünü alarken şöyle bir şey diyor.
Get estimate for a different location
Items
$79.25
Estimated shipping & handling
$11.05
Total before tax
$90.30
Estimated tax to be collected
$0.00
Estimated order total
$90.30

90.30$ ödeyeceksin yani. Eğer ürünün ilanını verem Logitech ise bu fiyata gümrük de dahildir. O zaman kulaklığı 90.30$'a maal ettiniz demektir.

90.30$ ödeyeceksin yani. Eğer ürünün ilanını verem Logitech ise bu fiyata gümrük de dahildir. O zaman kulaklığı 90.30$'a maal ettiniz demektir.
Yani kardeşim ben şimdik bu kulaklığı alsam. Gümrüğe falan takılmadan 263 tl ye gelicek mi ?

Yani kardeşim ben şimdik bu kulaklığı alsam. Gümrüğe falan takılmadan 263 tl ye gelicek mi ?
Gümrüğe takılmaz çünkü Amazon'a veriyorsun gümrük ücretini sen uğraşmıyorsun. Eğer yanlış hesaplamadıysan 263 TL'ye gelecek.

Ben de Amazon sitesinden G930 siparişi verdim. Tam fiyatını hatırlamıyorum ama 250 ₺ falan idi. Türkiye fiyatlarını görünce ne kadar çok vergi ödediğimizi anladım.
Kardeşim ürün eline gelince sana zahmet haber verirmisin ?

Bu arada kardeşim ssd yi değiştirdim. Ocz ssd yi çıkarttım onun yerine şunu koydum.
Kingston SHFS37A/120G SSD Disk

i5 6400, R9 390X için yeterli güçte olduğu için tercih ettim. Yani işlemci çok düşük değil. Araştırma yapmalısınız. Ayrıca bütçeniz varken 390X almalısınız kesinlikle.
Sizce i-5 6500 yerine 6600 almak mantıklı mıdır ? Arada 150-200 tl var. Temeli oyun tabanlı bir sistem için 150 lira gibi bir fark verip 6600 alınmalı mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…