GTX 970 ve İ5 6600K Sisteme PSU Önerisi

Cüneyt Kazancı

Hectopat
Daha fazla  
Galax GTX 970 HOF veya Evga GTX 970 Ftw+ alıp 1500 MHz'e kadar overclock yapacağım yanına da i5 6600K alıp onu ise ilerleyen zamanlarda overclock yapmayı düşünüyorum. Bu sisteme göre yapacağınız güç kaynağı önerileri için teşekkürler.

Gayet iyidir, verimlidir. Güç kaynağı olarak Sirtec/High Power, Enhanced Electronic/Silverstone, Seasonic ve Corsair AX serisi öneririm. Çoğu markanın bile bileşenlerini Seasonic üretir hatta. (PSU için)

Tavsiye edilen PSU gayet güzeldir; demin başka bir konuda, başka bir arkadaşa bu PSU'yu önermiştim. Yerinde bir tercih olur 250 TL altı için.

12V kanalından 675W güç sağlıyor. Fanı bilgisayarın ısısına göre çalıştığı için sessiz olacaktır. High Power kaliteli bir markadır. Sizi yarı yolda bırakmaz. Bu fiyata alınabilecek en iyi modellerden birisi.

Teşekkürler bütçeme uygun bir güç kaynağı. :)

Gayet iyidir, verimlidir. Güç kaynağı olarak Sirtec/High Power, Enhanced Electronic/Silverstone, Seasonic ve Corsair AX serisi öneririm. Çoğu markanın bile bileşenlerini Seasonic üretir hatta. (PSU için)

Tavsiye edilen PSU gayet güzeldir; demin başka bir konuda, başka bir arkadaşa bu PSU'yu önermiştim. Yerinde bir tercih olur 250 TL altı için.

Çok teşekkür ederim.

12V kanalından 675W güç sağlıyor. Fanı bilgisayarın ısısına göre çalıştığı için sessiz olacaktır. High Power kaliteli bir markadır. Sizi yarı yolda bırakmaz. Bu fiyata alınabilecek en iyi modellerden birisi.

Peki bu 12v gibi şeyler neyi ifade ediyor?

Bu soruyu şöyle anlatmaya çalışacağım.

Eti ızgara yaparken az pişirirseniz çig kalır, o zaman yiyemezseniz değil mi? Ama yiyeceğiniz de o olduğu için yemezseniz de olmaz. 12 volt kanalı da o et gibidir, hayati önemlidir. Enteresan bir örnek oldu. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı