Neetmop
Kilopat
Daha fazla
SFF bir sistem istiyorum arkadaşlar ancak bunun bilgisayarın performansını sınırlamasını istemiyorum. Bu nedenle eğer böyle bir durum söz konusu olacaksa normal boyutlarda sistem de önerebilirsiniz. SFF istiyorum çünkü bilgisayarı taşımamı gerektirecek durumlar olabilir. Monitör, klavye vb. ihtiyacım yok, sadece kasa. Bilgisayarı tam 1 ay sonra almayı planlıyorum.
Ekran kartı olarak GTX 970'te karar kıldım. Bu bilgisayarla piyasadaki tüm oyunları Ultra/Very High ayarlarda oynamayı planlıyorum.
Daha önce hiç overclock yapmadım bu nedenle yapmayı planlamıyorum ancak bilgisayarı en az 5 sene kullanmayı planlıyorum. Eğer bu overclock yapmayı gerektirecekse sistemi ona göre önerebilirsiniz.
Sistemde 240-250 gb'lık SSD olmasını istiyorum.
Son olarak bütçemi belirteyim: 3500 TL.
Not: Overclock'a uygun bir sistem önerecekseniz lütfen CPU soğutucu eklemeyin, onu daha sonra alırım.
Teşekkürler.
Ekran kartı olarak GTX 970'te karar kıldım. Bu bilgisayarla piyasadaki tüm oyunları Ultra/Very High ayarlarda oynamayı planlıyorum.
Daha önce hiç overclock yapmadım bu nedenle yapmayı planlamıyorum ancak bilgisayarı en az 5 sene kullanmayı planlıyorum. Eğer bu overclock yapmayı gerektirecekse sistemi ona göre önerebilirsiniz.
Sistemde 240-250 gb'lık SSD olmasını istiyorum.
Son olarak bütçemi belirteyim: 3500 TL.
Not: Overclock'a uygun bir sistem önerecekseniz lütfen CPU soğutucu eklemeyin, onu daha sonra alırım.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: