Gtx 970 ve R9 290 Seçimi

Madem öyle videoları bizimle de paylaşın, sonucu beraber alıp doğrusunu öğrenelim.

R9 290X Crossfire
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gtx 970
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farkındaysanız bi zaman sonra 970'de fps düşüşü yaşanıyor. Fazla bilgim yok, sizi dinliyorum.

Hangi kart Crysis'te 60-70 arası FPS veriyor?
290x crossfire

İlk videoda ayarları göstermemiş,ayrıca adam hep havada yani oyunlarda en boş yer ve FPS'in tavan yaptığı yer.
İkinci videoda ise hep bir patlama,bir aksiyon görünüyor.

GTX 970 olsaydı şaşırırdım çünkü 35 civarı FPS alıyorum.

İlk videoda ayarları göstermemiş,ayrıca adam hep havada yani oyunlarda en boş yer ve FPS'in tavan yaptığı yer.
İkinci videoda ise hep bir patlama,bir aksiyon görünüyor.
Konu altında 2560X1440 çözünürlükte ultra ayarlarda olduğu söyleniyor.

İşte 970 ve 290X'in BF4 ve Crysis 3 karşılaştırmalı testleri.

970 önde. Ortalama 80 FPS'den geriye düşmemiş. Kaynak: bit-tech.net.

Burda da göründüğü gibi, 1920x1200 çözünürlükte bırakın 80 FPS'yi, 100 FPS üstü ortalama ile oynatmış. Kaynak: guru3d.com.

Gelelim 970 ile Crysis 3'te 35 FPS aldığını söyleyen arkadaşa;

Görüldüğü gibi 970 Crysis 3'te 70 FPS ortalamanın altına düşmemiş. Kaynak: bit-tech.net.

Çok bilgilendirici bir cevap, fakat ben 290x crossfire yapacağımdan bunu seçmem daha mantıklı olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…