GTX 970 veya 960 Sistem Toplama

ByŞahin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben uzun zamandır pc toplamak istiyorum. Yaklaşık, 5-6 aydır da araştırma yapıp baya bilgi sahibi oldum. Şimdi aklıma takılan bir şey var. Onu size sormak istiyorum.

1.öneri
İ5 4460
Gtx 970
8gb ram
1 tb sabit disk
Asus h61
Ve diğer malzemeler toplam 3000 tutuyo (monitörsüz)

2.öneri 2600 tl
İ5 4460
GTX 960 4gb
8ram
1 tb sd
Corsair carbide
Asus h,81m plus anakart

Ben 2. Almayı düşünüyorum çünkü fiyat olarak daha uygun ve gtx,960 da oyunları 60 fps ve üstü stabil bi şekilde oynatır diye düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz varsa lütfen yazınız.

Birinci sistemde işlemci ile anakart zaten uyumsuz. Ama illa ben 2600 TL'yi aşmayayım derseniz bu sistemi alabilirsiniz ayrıca daha iyi performans alırsınız.
Ekran Görüntüsü (14).png

RAM' de Dual Channel almandan yana olabilirim, @Buğra tulpar adlı arkadaşın belirttiği sistem güzel ekran kartı mini edition sanırım sadece onda ısınma problemi yaşar mısın bilemem fakat bütçeye göre o uygun duruyor sanırım...

Burak ateş teşekkür ederim fakat benim korkum galaxy nin gtx 970 ile msi ın 970 i arasında performans farkı olurmu?

@alptekin1caner ekran kartını mini edition almayı düşünmüyorum çünkü ısınma sorunu olabilir ve performans düşüşü olacaktır

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı