GTX 970 vga monitörde görüntü alma

batilask

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde vga çıkışlı FHD bir monitör var. Yakın zamanda yani gtx 970 in stok sorunu halledildiğinde gtx 970 almayı düşünüyorum. Fakat ekran kartını kutudan çıkan dvi to vga ile kullanınca görüntüde dalgalanma oluyormuş. Bu dalgalanma nasıl bir şey? Youtube da örnek olabilecek bir video var mı? Yada Ben bu soruna nasıl bir çözüm üretebilirim?
S-Link Sl-Hvs10 Hdmi Dan Vga+Audio Çevirici - Vatan Bilgisayar linkteki aparat bu soruna çözüm müdür? Siz ne önerirsiniz? Yeni monitör şart mı? Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslına bakarsak şuan sistem alınmış değil fakat alacağım sistem yüksek ihtimal şöyle olacak. oluşturduğum sistemin dalgalanma yapma durumu var mıdır? Varsa neyi ne ile değiştirmeliyim?

son.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
z11 in görüntüsünü beğenmiştim fakat siz başka kasa önerdiğinize göre eksik bir yanı olmalı. neden z11 yerine corsair 230t önerdiniz?

Z11 eski bir kasa ve montajda olan eksik yanları var. Ekran kartı boşluğu diğerlerine göre az. 230t hem güzel gözüken, soğutması iyi olan birde bunun yanında corsair kalitesine sahip olan güncel bir kasa. Z11 vidasız montajda eksik yanlara sahip iken. 230t 36 cm ekran kartı boşluğu sunuyor. Corsair 230t sade ama karizmatik bir kasa. Arada fiyat farkı sadece 4 tl iken zalman almanın mantığı yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı