GTX 970 vs GTX 980

yok1231231

Hectopat
Daha fazla  
GTX 970 ve GTX 980 arasında oldukça kararsız kaldım. Sırf bunun için kayıt olup konu açıyorum. GTX 970 ve GTX 980 arasında çok büyük fark bulunmuyor deniliyor. Ancak GTX 980 GTX 970 incelemelerine gerek kanaldan gerek başka kanallardan baktığımda düşük ayarlarda ikiside 2-3 FPS farkla oynatıyor. Ayarları artırınca 970 40 FPS falan sunarken 980 60 FPS sunuyor. Ayrıca CW sorunu sanırım daha çok GTX 970'de. Sizce gerek FPS gerek diğer 3.5 GB olayından filan 980 mi alınmalı aradaki fiyat farkına değer mi ? Bütçem her ikisinede yetiyor. Gerçi 980'de biraz zorlanıyorum ama yinede görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada forumda yeniyim konulardaki düzeni vs. bilmiyorum. Bir hata yaptıysam affola. FPS değerlerini GTA V incelemelerinden yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek ayarlarda aralarında pek fark yok ama 2k çözünürlüğe ve ultra ayarlara aldığında GTX 980 ile 970 arasında ciddi bir fark oluşacaktır. Birazda ne istediğine bağlı bunların arasında.

980 yerine 500 tl daha arttırıp Fury X alınabiliyor. Fury X gayet güçlü bir kart. Almışken Fury X de alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…