GTX 970 vs R9 380 Sistemin Oyun Performansı

Rubilia

Hectopat
Daha fazla  
3221 TL'lik bana göre daha uygun ancak arasında çok bir performans farkı olur mu? Mesala Gta V veya Battlefield oynuyorum diyelim birinde high 90 fps alırken öbüründe high 50 fps mi alırım?

Yardımcı olursanız sevinirim.

12312312.png
3321.png

Ben R9 380x, Battlefield 4'te ultra da 45-60 FPS alıyorum. 380 ile de muhtemelen 35-50 arası alırsın. GTX 970 ile de 55-75 arası alırsın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video gayet açıklayıcı sorun için. Benim şahsi fikrim ise GTX 970 yerine Sapphire R9 390 alman. Hem daha ucuz hem daha fazla FPS alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 390 pişmanlıktır.
Neden hocam? Her konuda aynı mesajı atıyorsunuz. Biraz açıklar mısınız bunun sebebini? Aksi halde ortaya bomba atıp kaçmak gibi oluyor biraz. Yani R9 390 incelemeleri yaptık, bilmiyorum izlediniz mi? Gayet başarılıydı bu kart. Neden "R9 390 pişmanlıktır" diyorsunuz? Bunu size söyleten etmenler nedir? Umarım "AMD GPU'ları çöpten topluyor" tayfasından değilsinizdir.

Son düzenleme:
Neden hocam? Her konuda aynı mesajı atıyorsunuz. Biraz açıklar mısınız bunun sebebini? Aksi halde ortaya bomba atıp kaçmak gibi oluyor biraz. Yani R9 390 incelemeleri yaptık, bilmiyorum izlediniz mi? Gayet başarılıydı bu kart. Neden "R9 390 pişmanlıktır" diyorsunuz? Bunu size söyleten etmenler nedir? Umarım "AMD GPU'ları çöpten topluyor" tayfasından değilsinizdir.

Biraz derine insek olay aynı zihin tarafından AMD pişmanlıktır kıvamına gelecektir. Gerçi cevap geleceğini de pek sanmıyorum ya.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı