GTX 970 vs R9 380 Sistemin Performansı

Nasıl istiyorsan kardeşim. Ama senin tavsiyeye ihtiyacın var görünmüyor. Sana alternatif sunuluyor sen: "Hayır böyle iyi." diyorsun. Madem karar verdin çok geciktirmemeye bak. Ama bu bütçeye Skylake sistem toplanmalı. Gerisi senin bileceğin iş para senin sistem senin

Bende diyorumki 4590 ile 4690k arasında 150TL var alacağın SSD en düşük 300 TL..İşlemciyi 4590 yerine 4690K yaptıktan sonra 150 TL biriktirip SSD alamazmısın.
Düşüncen güzel ama ben ileride belki İ7 alıcam.

Sakın yanlış anlama teşekkür ettim yorumun için.

@CJack60 Yanlış anlıyorsun arkadaşa önceki mesajlarımda bende dedim overclock desteklemeyen işlemciye overclock destekli anakart alman yanlış dedim, arkadaş ise şöyle dedi ilerde işlemcimi değiştirebilirim dedi, sonrada sen çıkıp dedin İ5 4690K al, konuyu açan arkadaş da diyor ki İ5 4690K alırsam GTX 970 alamayacağım diyor.

Arkadaş bütçesine 4000- 4600 demiş bu bütçeye nasıl sığdıramıyor bende buna tutuluyorum. Gtx 970+ İ5 6600k sığdırdım bu bütçeye i5 4690k çok daha rahat sığdırılır.

Dosya Ekleri

• 4283.png
    38,6 KB · Görüntüleme: 179
Ceza aldığım için cevap veremedim kusura bakmayın. Arkadaşlar sizi anlıyorum ben ama benim topladığım sitede olmuyor bütçe yetmiyor güvendiğimde bir site ayrıca siz hangi siteden topluyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…