GTX 970 vs R9 380?

metehan.de

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben topladığım sistemde bu 2 karttan birini kullanmak istiyorum. Birinin fiyatı ötekine göre daha iyi biri de bana göre daha performanslı ama bazıları ikisi de aynı diyor. Sizce nasıl aralarında performans konusunda falan çok fark var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra'da oynama takıntınız yoksa R9 380 de sizi üzmez ama PSU olarak 600 watt'lık alırsanız daha iyi olur. GTX 970 daha performanslıdır fakat aradaki fiyat farkını ödemek istemezseniz R9 380 de iyidir. Arada yaklaşık 10-20 FPS fark var ama bu oyundan oyuna değişir.

1080p nin üzeirne çözünürlüklerde oyun oynamak istiyorsan kesinlikle gtx 970, ama 1080p de, ortalama oyun oynayacaksan r9 380 fazlasıyla yeter.

1080p'de oynamayı düşünüyorsanız r9 380 alın fazladan 600 lira vermenize gerek yok. R9 380 fazlasıyla işinizi görecektir.

1080 p ideal bence peki bu parcalarda uyum sorunu yaşarmiyim

2 Gün sonra r9 380x çıkacak, bekleyip onu da tercih edebilirsin.

değerli kardeşim eğer bütçeni zorlamak istemiyorsan bence r9 380 al, ben yaklaşık 145 gün önce aldım ve gayet emmnunum, uyum sorunu da yaşamadım, ayrıca afterburner ile overclock yaptım, eithcher 3 de ultra ayarlarda 40-43 fps arasında alıyorum, gpu sıcaklığı 64-66 derece (fanlar %80 de çalışıyor), ama elbette daha çok para vermek daha iyisini elde etmek istersen gtx 970 yerine r9 390 almanı öneririm, ayrıca amd ekran kartları için sürücü departmanını yeniledi, malum haberleri de çıktı crimson edition diye, hiç düşünmeye gerek yok nvidia nın gtx900 serisi yerine yeni mimarisi 2016 yılı için beklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…