GTX 970 vs R9 390X

nasil model farki anlamadim msi 970 1 tek bu var deilmi sitesinde msi 1431 tl yaziyor ben 1250 ye aldim bi sikinti varsa degisim isteyim de baska msi varmi ayni karttan
Kutularda ülkelere göre farklılıklar olabilir bu sitesinde de belirtiliyor zaten. Ama teknoloji konusunda kesinlikle hepsi aynıdır. Amerika'da ki de aynı kart, sizde ki de. Sadece kutular farklı.

Siz ucuza almışsınız. Bu aralar Vatan'da indirim var, mağazadan direk alınca indirim yapıyorlar. Hayırlı olsun.

Tesekkurler kardes icimi rahatlattin valla. Dedim dandikmi aldim diye vatan sitesinde 1431 tl yaziyor msi ben gittim almaya dedi 1250 tl dedim baska msi varmi dedim gtx 970 fiyat ucuz gelince 1431 olarak gittim almaya ☺☺paranin gerisi cepte kaldi kasaya sokamadik o ayri mesele goturdum vatan montaja onlarda beceremedi biri geldi ben bunu takarim. Bu kasaya zorlayarak diyo bende dedim kartin anasini aglatarak bende takarim dedim. Neyse ben evde kasada ufak bi kesme islemiyle karti oturttum performansi fena deil 1080p monutorum bazi oyunlari 1440p olarak aciyorum banamisin demiyor kart 1440p olarakta bence simdiki oyunlarin tamamini rahat bi sekilde oynatir. Tabi ben nvidia kontrol panelden 1440p yapiyorum. Gercek bir 1440p monutor farklilik yaratirmi fbs konusunda bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun tekrar. Tabii ki gerçek bir 2K monitor fps farkı yaratacaktır. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…