- Makaleler
- 2
Öncelikle merhabalar, bu iki karttan hangisi genel olarak daha iyi? İnternette videolar mevcut ama karar veremedim desem yeridir. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Benzer güçlerler. Bence ikisi de ucuza bulunursa alınabilir.Öncelikle merhabalar, bu iki karttan hangisi genel olarak daha iyi? İnternette videolar mevcut ama karar veremedim desem yeridir. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Elimdeki i3-9100F'i ve anakartı i3 10100F ile değiştireceğim için değerlendirmek istiyorum. Hangi kart daha güçlüyse onu i3 10100F olan sisteme takacağım. Aliexpress üzerinden alacağım.Benzer güçlerler. Bence ikisi de ucuza bulunursa alınabilir.
İkisi de elinde olacaksa istersen ikisini de dene ama bildiğim kadarıyla bazı oyunlarda RX 570 bazılarında GTX 970 daha iyi.Elimdeki i3-9100F'i ve anakartı i3 10100F ile değiştireceğim için değerlendirmek istiyorum. Hangi kart daha güçlüyse onu i3 10100F olan sisteme takacağım. Aliexpress üzerinden alacağım.
RX 570, 1060 3G'den güçlü.İkisi de 1050 Ti'den güçlü, 1060'tan güçsüz. Hangisini ucuza bulursan onu al. Yalnız GTX 970 serisinde çok fazla Coil Whine ve 3.5 GB VRAM sorunları vardı almadan önce bu ikisini mutlaka kontrol et.
Bu youtuberı şahsen önermiyorum. Tam bir AMD fanboy kanalı diyebilirim. AMD kart kullanıyorum fakat her testte AMD öne geçiyor. Bir şeylik var bu kanalda.RX 570 daha iyidir. GTX 970'de 3.5GB VRAM sorunları vardı. RX 570'de de sorunlar var aslında ama saf güç ve güncellik açısından RX 570 kesinlikle.
Bu testte en az 10FPS fark var.
RX 570 vs GTX 970, (The Best GPU Deal ?) - YouTube
Bazı oyunlarda 970'de geçiyor tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.