Daha kötü işte. Fan dengesiz çalışır.Fan bozuk değil sadece 1 yaprağı kırık.
Hocam Pascal serisi biraz kazık fiyatlara satılıyor sarı sitede.Uygun fiyata gtx 1060 alınabilir.
Siz olsanız hangisini alırdınız? NVIDIA stabilitesi cidden hoşuma gitmeye başladı su sıralar. Maalesef 1060'lar 2+k.
Pazarlıkla alınır artık ya satıcılar hala dünkü nesil zannediyorlar GTX 1000'leri.
GTX 970 pek tercih edeceğim bir kart olmaz. Maxwell mimarisinin DX12 performansını beğenmiyorum ayrıca VRAM sorunu da var 3,5 GB mı 4 GB mı belli değil zamanında alay konusu olmuştu bu model. En basiti şu kartın CP77 performansına bak 1050 Ti ile yarışıyor.
Sen dediğim gibi 1060 veya 570/580 kovala. Piyasayı artık DX12 oyunlar domine ederken ne kadar yeni mimari o kadar iyi.
Pazarlıkla alınır artık ya satıcılar hala dünkü nesil zannediyorlar GTX 1000'leri.
Sıfır RX 6400 2700 ₺ civarı alabilirsen daha iyi olur. İkinci elde daha hesaplı bulabilirsin. Üsttekilere yakın güçlerde ama güç tüketimi az güncel bir kart almış olursun.
Biraz araştırdım bana yakın olanların hepsi 2100TL. Pazarlıkla 1900'e düşürsem bile sınırımın üstünde.
Ben sorun yaşarsam çözemem, altından kalkamam diyorsan RX 500 serisini pas geçebilirsin ama bu kartları herhangi bir sıkıntıda nasıl adam edeceğini biliyorsan (UV, OC, sürücü silme kurma vb.) Tabii daha iyi performans verecektir. RX 480 bile kovalanabilir 570 yerine.
Tabii bu demek değil ki GTX 970 sorunsuz uzun yıllar kullanılabilecek, pekala kartın yaşı riskli bir yerde artık. Kart temiz ve güvenilir birisi satıyorsa alınabilir.
UV, OC ve sürücü olaylarını yaparım ama uğraşmak istemiyorum açıkçası. Çok uğraştırır mı?
Aslında ekipman paramdan kısıp 1060 seviyesine çıkabilirm ama mantıklı olur mu?
Kart kafayı kıran bir modelse diye dedim yoksa sayısız sorunsuz RX 400, 500 serisi kart da var. Biraz şans meselesi oluyor biliyorsun.
Ekipmanlar hayati değilse veya gereksiz fiyatları yoksa neden olmasın. GTX 1060 6 GB nereden baksan 1-2 sene fazladan idare ettirir. 3 GB olan ise gerek yok GTX 970'in birebir aynısı gibi bir kart.
Ekipman olarak klavyeye kesinlikle ihtiyacım var elimdeki artık çift basmaya başladı. Ama mouse tamamen keyfi harcama olacak. 1060 6 GB modeli için mousetan vaz geçiyorum o zaman. Teşekkür ederim. RX570 ise MSI Armor modeli ama şans kısmı korkuttu.