GTX 970 vs Titan Karşılaştırması

Ben kararı seyircilere bırakalım diyorum. Yani uyelere. 3D Mark ve Valley'de gerideyim ancak işlemci farkı olmasa aynı olduğumuz oyunlarda geçerdim gibi geliyor. Fakat yine dediğim gibi diğerlerinin karar vermesi daha mantıklı geliyor. Ancak şuanki donanımlarla yani işlemci farkıyla vs genel olarak kazanan sensin gibi duruyor abi.

Fire Strike'de Grafik Skoruna bakmalısın. Evet, oyunlarda işlemci farkı olabilir.
Fakat bu oyun testlerini O.C'lu yapmış olsa idim sıvı soğutmanın farkıdır diyecektim.

Bakınız: 2-4K'da 2X 970'in bu performansı vereceğini pek sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada, ilk defa Nvidia DSR'nin işe yaradığını gördüm. GTA 5'de benim 1080p olan monitörüm sanki kerçek 2 ya da 4K oldu gibi. görüntüler süper ancak sağ olsun TtNet'in UP. hızı yüzünden videoyu düşük çözünürlükte yükledim.

Son düzenleme:
@er36po Sizin sisteminiz mi önde yoksa ekran kartınız mı önde tartışılır ama sizin az da olsa üstünlük sağladığınız kanısındayım.
OC olmadığı sürece bu sistemin kartlara hiçbir artısı yok. Fakat işlemci farkı olabilir ki vardır diye düşünüyorum. DH'de aynı hatta daha üst düzey işlemci ve anakrta sahip bir 2X GTX 970 SLI sahibi vardı, olmazsa yarın onu buraya davet ederim, testlerni eklesin diye.

Daha önce kendisi ile (2X 970 SLI sahibi) Crysis 3 ve BenchMark testleri yapmıştık.

@Adion kardeşim senin testler o.c modda mı yoksa normal modda mı? Bunu belirtir misin lütfen?
@er36po Abi senden ricam da SLI mantığı nedir? Ben tam anlayamadim 2. Kart tam olarak performans vermiyor, SLI sadece 2K-4K oyunlar veya render için yapıldığı söyleniyor. Zahmet olmazsa biraz bilgi verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…