GTX 970 vs Titan Karşılaştırması

Benim oyum 970'den yana. Bildiğim kadarıyla 970 Maxwell Titan ise Kepler'di.

@Adion, yanılmıyorsam Gaming Mode da bir nevi OC sayılıyordu, yani Gaming Mode seçildiğinde kart kendini otomatikman hızlandırmış oluyor. Sizden bir de OC'lu yani kartım max alabileceği performansı da almamız mümkün mü?

@Taha Kortulu, Performans değil de Mimarileri tartıştığımız bir konu açıldığında sizi etiketleyeceğim, söz.

Yok Gaming Mod kartın MSI tarafından verilen orijinal degerleri. Silent modda frekans düşürüyor, O.C modu da +24 çekirdek hızı arttırıyor. O.C lu derken manuel O.C mu yoksa O.C modundan mi bahsediyorsunuz?

Yok Gaming Mod kartın MSI tarafından verilen orijinal degerleri. Silent modda frekans düşürüyor, O.C modu da +24 çekirdek hızı arttırıyor. O.C lu derken manuel O.C mu yoksa O.C modundan mi bahsediyorsunuz?
Anladım.
Manuel Oc yaparsanız çok sevinirim, en azında normal kullanıcısında kartım max performansını görmüş oluruz.

@er36po Kartın stabil değerlerini bilmiyorum. Bunları bulmam zaman gerektiriyor ve maalesef sınav haftası başlıyor. Bu yüzden zamanım yok. Ancak forumdan GTX 970 kullanıp stabil O.C değerlerini bilen biri ya da siz biliyorsanız bana değerleri verirseniz seve seve test ederim. Bunun dışında ancak Mayıs ayının sonuna doğru uğraşabilirim O.C ile. Çünkü biliyorum ancak hiç denemedim O.C işini. Sizin kadar iyi değilim. O yüzden uzun sürecektir uygun değerleri bulmam.

Afterburner ile şu değerleri:
Core Voltage (mv) ve Power Limit'i sonuna kadar dayayın.
Core Clock (MHz) +130
Memory Clock (MHz) +450 yapıp Valley Bench. ya da 3D Mark/ Fire Strike ile test edin. Eğer sıkıntı çıkmaz ise +150 +470 şeklinde deneyin.
Baktınız ki bu değerlerde sorun çıkmıyor, bu sefer de +170 +500 şeklinde deneyin.
Eğer zamanınızı alacaksa hiç uğraşmayın, Okul her şeyden çok daha önemli.

@brk35 o iş bizde.

@er36po Yok o kadar zamanım var tabii ki de Core Voltage ve Power Limiti hiç denemeden direk sonuna kadar dayayım mı emin misiniz? Bir sıkıntı çıkmaz umarım. Ayrıca 3D Mark esnasında değerler fazla gelirse pembe çizgiler vs geliyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…