GTX 970 vs Titan Karşılaştırması

Gerçekten güzel testler olmuş. Testleri izlerken en az sizin kadar heyecanlıydım.
Sanırım bu testlerin yapılmasına neden olan asıl şey @sefa1937'nin (Endülüs Özbay) yaptığı ekran kartı sıralamasıydı. @er36po Bu sıralamada değişiklik yapılması gerketiği konusunda haklıymış.
Bu arada testleriniz tamamen bitti dimi? (Sanırım bunları 1.5 ay önce yazmalıydım.)

Evet, testlerimiz bitti.
Aslında bu testleri daha geniş kapsamlı (Daha çok oyun ile) yapabilirdik ancak TtNet'in o rezil Up.'ı ile pek mümkün olmadı... Yalnızca GTA 5'i yaklaşık 1 günde UP. edebildim.

Kendimce özetliyeyim: Genel anlamda GTX Titan önde. (Daha çok BenchMark ve OC'da) Ancak OC'suz olarak oyunlarda hemen hemen aynı performans sergilediklerini görebiliriz.
Sonuç olarak, oyun amaçlı alınması gereken kart kesinlikle GTX 970'dir.

Elbette, sadece oyun beklentisi olanın gidip GTX Titan alması gereksiz olur. Zatan bakacak olursak arada aşırı fark yok. (Oyun performansı)
Haklısınız, TTNET'in bize sundukları gerçekten rezalet.
Neyse, sonuç olarak sıralamanın yanlış olduğu konusunda haklıydınız. Sizle aynı fikirde olmayanları da bilgilendirmiş oldunuz.

Zaten sadece oyun için biri Titan almaz. Render işiyle uğraşanlar alıyor ya da performans canavarı yapmak isteyen alıyor. (SLI ile.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…