Gtx 970'deki Bellek Sorunu

Katılım
27 Kasım 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar son günler Gtx 970'de bellek sorunu olduğu konuşuluyor, 4GB'ın tamamını kullanamıyor herhalde. AMD'de de Nvidia'ya çok sert bir göndermede bulunmuş.

@Silinen üye Bu konu hakkında ne düşünüyorsun. Technopat forumu hariç her yerde konuşuluyor bu konu.
 

Dosya Ekleri

  • B8v7uNfCUAEGNbw.jpg
    B8v7uNfCUAEGNbw.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 410
Arkadaşlar kimse kendini avutmasın Nvidia' açıklama yaptı ve size şunu söylüyorum bu forumda Nvidia daha çok seviliyor ve Nvidia fanı haliyle daha fazla. Bu hileyi AMD yapsa herhalde aylarca konuşulurdu. Ancak herkes bu hilenin üstünü örtmek için çabalıyor.
Nvidia: "Kusura bakmayın, mühendislik ve pazarlama ekibi arasında iletişim kopmuş; bu yüzden 4 aydır yanlış özelliklerle GTX 970 şatmışız."
 
Düzeltilecek bir sorun gibi durmuyor. Sorun yazılımsal değil fiziksel. Kart 3.5 gb ramin üstünü kullanmaya başlayınca büyük performans kayıpları yaşanıyor. En fazla güncelleme ile 3.5 gb'ın üstüne çıkmasını engellerler.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı