GTX 970'den RX 5700'e Geçmek Mantıklı mıdır?

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
2019 Aralık ayında bir sistem yükseltme yaptım. Son olarak ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Aklımdaki kart Sapphire Pulse 5700 8 GB genel olarak fiyatından dolayı bu kartı düşünüyorum. Bana gayet mantıklı bir yükseltme olarak gözüküyor neredeyse %60'a yakın bir performans artışı elde edeceğim bu yükseltme ile fakat size de bir sormak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende de 2016 cıkıslı Evga gtx970 var suan guncel tüm oyunları high ayarda, herhangi bi sorun olmadan yüksek fpste oynayabiliyorum. Tahminimce birkac yıl daha böyle gider, sonrasında ihtiyaç varsa upgrare yaparım. Suan ekran kartları oldukca pahalı sahsen o fiyatları ben vermeyi dusunmuyorum

MSI GTX 970 kullanıyorum ve daha yeni Ryzen 7 3800X aldım ama ekran kartı güncellememi 1-2 seneden düşünüyorum. Bence sizde öyle yapabilirsiniz. Bana gerçekten gözle görülür fark olmazsa sanki bu kartın hakkını verememişim, gibi hissettiriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı