Şuan GTX970 kullanmaktayım. Açıkçası oynadığım hiçbir oyunda performans sorunu yaşamadım. Yakın bir tanıdığım aracılığıyla üzerine küçük bir miktar nakit ile RX580 takası yapabilirim. Şu an bu karta geçmek mantıklı mi?
200 lira istiyordu 150 lira icin anlaştik. Benim tam sormak istediğim kaç sene goturebilir bu kart? 1060 almak daha mi mantıklı olur uzun omurluluk bakımından?
200 lira istiyordu 150 lira icin anlaştik. Benim tam sormak istediğim kaç sene goturebilir bu kart? 1060 almak daha mi mantıklı olur uzun omurluluk bakımından?
Oyundan oyuna farkları var. O daha iyi bu daha iyi demek mantıksız. Fiyat olarak daha uygun olduğu için bende 580 öneriyorum ama bu onu diğerinden daha iyi bir kart yapmaz. Ayrıca 150 lira çok iyi bir rakam. Kartta bir problem yoksa almalısın.
Ağırlıklı olarak cs oynuyorum arada bir pubg. Açıkçası Nvidia Freestyle özelliğini kaybetmek istemiyorum bir yanda da 8GB vram var kararsız kaldım bu durumda
RX 580 totalde GTX 1060'tan daha iyi. Yine de 1060'ın bittiği yerde o da fazla dayanamaz. 150 TL kabul edilebilir bir rakam. Güvendiğin biriyse alabilirsin. Yoksa kartı mining için de kullanmış olabilir ki bunu anlamanın yolu yok. Ayrıca almadan önce garantisi hakkında da bilgi al.
Sapphire pulse markası. Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim? Program var mı test etmek için?
Ağırlıklı olarak cs oynuyorum arada bir pubg. Açıkçası Nvidia Freestyle özelliğini kaybetmek istemiyorum bir yanda da 8GB vram var kararsız kaldım bu durumda