GTX 970'in hangi modeli alınmalı?

KVP Mahmut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak NVIDIA GTX 970 alacağım. Ancak hangi modeli alacağıma bir türlü karar veremedim. Arasında kaldığım modeller MSI GTX 970 Gaming G4 ve EVGA GTX 970 FTW acx 2.0.

Bu iki ekran kartından hangisini önerirsiniz? Özellikle Recep abiden duymak isterim bana EVGA GTX 970 FTW daha iyi geldi. Zaten daha hızlı bir kart ancak soğutma konusunda kararsızım. MSI'de soğutmada çok iyi EVGA soğutma konusunda sorun yaşamıştı.

Termal macun 1 bakır borusuna temas etmiyordu ancak acx 2.0 ile bu sorun halledildi. Üstüne bir de FTW modeliyle soğutma bloğu tamamen değişmiş sizce aralarında ne kadar FPS farkı olur? Ben saatlerce oyun oynayan birisiyim ve tüm oyunları Ultra'da oynamak istiyorum. Artık sence hangi kart Recep abi ben EVGA diyorum sen ne diyorsun?

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçenlerde GIGABYTE GTX970 aldım bir düşün derim.

Evga gtx 970 Ftw modelini almaya karar verdim önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…