GTX 970'in Yanında Hediye Olarak Witcher 3 Almak

Makaleler
13
Daha fazla  
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ekran kartıyla ilgili olduğu için bu bölüme açtım. Yanlış ise lütfen taşıyınız. Şimdi soruma geleyim. 2 gün kadar önce GTX 970 ekran kartını aldım. Ekran kartını alanlara Witcher 3 dijital olarak hediye veriliyormuş. Oyunu nasıl alabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Mail'e gerek olmadan Nvidia'nın bir sitesine girmemi söylemişlerdi orada. O siteyi unuttum ve girersem ne tür bilgiler yazacağım oyunu almak için. Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

@Recep Baltaş sen biliyorsundur belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kodu ayrıyetten mi veriyorlar yoksa kutunun içinde falan mı? Çünkü ben göremedim. Eğer vermemişlerse nasıl iletişime geçebilirim? Telefonla aradığımda müşteri hizmetleri mesai saati dışında olduğunu söyledi ve bağlanmadı.

Yukarıdaki arkadaşlar durumu iyi biçimde açıklamış. Eğer kod verilmediyse Vatan Bilgisayar'ı arayıp durumu izah edebilirsiniz.

Geçen hafta mail attım, kanıt göstermeniz gerek diye cevap aldım. Faturamın fotoğrafını çektim ve bana kodu verdiler. Mağazadan istemek ya da mail'den almak iste kalmış, hangi türlü size uygunsa öle yapın.

Arkadaşlar Vatan bilgisayar'a mail attım. Cevap gelmemişti bugün gmail'de bir bildirim gördüm. Aşağıdaki gibi bir mesaj gönderilmiş. Bu nedir çözemedim. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…