GTX 970'ler Sıkıntılı Mı ?

ozan0956

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu kartta yani GTX 970'te Coil Whine (CW) herkesin malumu fakat araştırmalarıma göre 4gb bellekli kartta kullanım oranı 3.5gb'a ulaştığında birden bellek frekansları düşüyor.Tamam biz 1080p de 3.75gb gibi değerlere ulaşamayız fakat anlatmak istedediğim 1260tl verdiğimiz bir kartın böyle problemi varsa gerçekten hayal kırıklığı. Çoğu insan bende dahil ne zorluklarla bukadar paralar veriyoruz yazık.

Sizlerden istediğim bilgili arkadaşlar açıklık getirir misiniz? Eğer diyorsanız ben araştırdım veya kendim de biliyorum yok böyle bir sıkıntı bende rahatlayıp alışveriş sepetimden çıkartmayayım. Bence kesinlikle sıkıntılı. Recep bey bu kartı detaylı bir şekilde incelediniz siz açıklık getirirseniz mutlu olurum. Teşekkürler Technopat ailesi... @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet GTX 970'lerde böyle bir problem var. Sepetinizden gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz.

Evet GTX 970'lerde böyle bir problem var. Sepetinizden gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz.

Bu nasıl rahatlık yahu ? Öncelikle her ekran kartı modeli sorunlu çıkabilir. Bu şans işidir. Durum şu : 970 modellerinde sorunlu ürün çıkma olasılığı daha yüksek. Fakat bu hepsinni sorunlu olduğu anlamına gelmez. Eğer sorunlu çıkarsa götürür iade edersiniz zaten yenisini verirler. Bütçeniz var ise 970' den vazgeçmeyin. O bütçeye açık ara en iyi kart odur.

Bu yazıyı okuduktan sonra ekran kartın'dan soğudum ve içime bir kurt düştü

Coil Whine için söylüyorsanız haklısınız o konuda katılıyorum fakat bu RAM olayı hiç hoş değil benim bildiğim kadarıyla da bütün GTX 970'lerde böyle bu durumda 1200 küsür lira vermeden bir daha düşünülmesi gerek.

GTX970 ayarında amd karta yöneliriz bizde peki GTX970 ayarında bir amd kart varmı varsa hangi modeli ?

Açıkcası durumun şans işi olduğuna inanmıyorum. Tamam 1080p oyun oynayan kişi belkide farkına varmayacak belkide varacak fakat uzun vadeli düşünürsek sıkıntı yaratır. Kesinlikle kartı bende çok seviyorum fakat az değil 1260tl veriyoruz. Bir de dikkatinizi çekerim tüm yabancı sitelerin ana konusundan birisi tabii forumlarda. Bakınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…