Merhabalar, güç kaynağım problem yarattığı için değiştireceğim. sistemim şu şekilde:
Ekran Kartı: GTX 970
İşlemci: i5 4690
Anakart: Z97 PC Mate.
RAM: 2x4 ddr3
Güç kaynağının gelecekte yapacağım sistemlere yönelik olmasını istemiyorum, şimdilik işimi görmesi yeterli.
Daha önce Corsair vs650 aldığımda da öyle düşünerek almıştım, elimde kaldı. Şimdi boşuna fazladan para vermiş olmak istemiyorum.
Bütçem 600 TL'ye kadar ancak çok gerekliyse bütçede esneme olabilir. Tavsiye verirken farklı bütçelerden farklı PSU'ları dahil edebilirseniz güzel olur.
Bu sistemi idare etsin, ileride başkasını alırım diyorsanız 400-500W VX Plus alıp geçin derim. Zaten 600TL bütçeye orta-üst sınıf bilgisayar için güç kaynağı alabiliyorsunuz. 600TL bütçeye Pylon 650W veya CM MWE V2 Bronze 600W alabilirsiniz.
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master MWE 600 W MPE-6001-ACABW-BEU Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu bile işinizi görecektir. 600TL harcamanı tavsiye etmem.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W Aktif PFC Güç Kaynağı (Kutusuz) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu bile işinizi görecektir. 600TL harcamanı tavsiye etmem.
Tavsiyenizi dinleyip bu modeli satın aldım. 1 adet 6+2 pin çıktı. Benim ekran kartımda 8 ve 6 pinlik 2 slot var. Bu psu benim kartıma uyumlu değil mi?
SATA to PCI-e kablosu kullanarak sorunu çözdüm ancak ileride Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 Watt satın almayı düşünen GTX 970 kullanıcıları için bir uyarı olsun, başka bir PSU tercih edin...