Gtx 970m mi GTX 970 mi ?

ugurrrr20

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben yakinda bir bilgisayar almak istiyorum ve bunun icin baya arastirma yapdim. 2 sey arasinda kaldim. Sizce gtx 970m li monster notebook mu yoksa gtx 970 li bir masaustu pc mi ? Gtx 970 belki daha fazla performans. Ama nitebook tasinabilir oldugu icin birazdaha hosuma gitti yazliga goturmek icin. Siz olsaniz hangisini alirdiniz? Yorumlarinizi bekliyorum.[emoji1] [emoji1]

Arada sadece overclock performans farkı olur laptoplara da overclock yapılıyor ama sağlıklı değil ve ayrıca gtx970m bir laptop f/p gtx970 bir masaüstünden pahalı olur. Ben de bu hafta gtx980ti topluyorum. Ama zevk meselesi son karar senin. FPS testlerine bakmanı tavsiye ederim.

Taşınabilirite sorun değilse masaüstü toplamak daha mantıklı, GTX 970M GTX 970'in 4'te 3'ü gücünde. Monster'in en uygun GTX 970M'li Notebook'u (yanlış hatırlamıyorum, mobildeyim o yüzden bakamıyorum) 4700TL civarıydı. O fiyata DDR4 çok iyi bir GTX970'li sistem kurulur. Yani taşınabilirlilik önemliyse notebook; performans önemliyse sistem toplama mantıklıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı