W Wero Ziyaretçi 20 Mayıs 2018 #11 BIÇ dedi: bir de mesela ekran kartı 1,5 sene kullanılmış diyelim ekran kartının yorulma gibi bişeyi varmı performans düşermi Genişletmek için tıkla... Tabii ki zamanla performans düşer ama GTX 970 sizi yarıyolda bırakmaz.
BIÇ dedi: bir de mesela ekran kartı 1,5 sene kullanılmış diyelim ekran kartının yorulma gibi bişeyi varmı performans düşermi Genişletmek için tıkla... Tabii ki zamanla performans düşer ama GTX 970 sizi yarıyolda bırakmaz.
BIÇ Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 22 20 Mayıs 2018 #12 Silinen üye dedi: Tabii ki zamanla performans düşer ama GTX 970 sizi yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... çünkü bazı youtuber ler gtx 970 li kasalarını değiştiriyorda ondan sordum
Silinen üye dedi: Tabii ki zamanla performans düşer ama GTX 970 sizi yarıyolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... çünkü bazı youtuber ler gtx 970 li kasalarını değiştiriyorda ondan sordum
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 20 Mayıs 2018 #13 BIÇ dedi: çünkü bazı youtuber ler gtx 970 li kasalarını değiştiriyorda ondan sordum Genişletmek için tıkla... Youtuber para kazanırken taş atıp kolu yorulmuyor ki değiştirir tabi. Adamlar Youtube'da Everest, James Donkey ve Motospeed tanıtarak 1.5 senede 3 defa sistem yeniliyorlar.
BIÇ dedi: çünkü bazı youtuber ler gtx 970 li kasalarını değiştiriyorda ondan sordum Genişletmek için tıkla... Youtuber para kazanırken taş atıp kolu yorulmuyor ki değiştirir tabi. Adamlar Youtube'da Everest, James Donkey ve Motospeed tanıtarak 1.5 senede 3 defa sistem yeniliyorlar.