GTX 980 almak mantıklı mı?

Darthvader123

Hectopat
Yer
Şişli
Daha fazla  
Meslek
Basketbolcu
Sorum yukarıdaki gibidir çok sevdiğim bir kart ama yeni nesil çıktı. Açıkçası yeni nesile çok alışamadım o yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Her zaman yeni nesil almalısın bence. Sonuçta sürekli değişiyor ve senin de değiştirmen gerekli sürekli update masraf ben almışken son nesil almak daha mantıklı 1070 bile olsa al bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı fiyata GTX 1070 bulunuyor. GTX 980 1100+ liralık ekran kartıyla kapışıyor.
MSI GTX1060 GAMING X 3G 3GB 192Bit GDDR5
Galax GTX1070 8GB 256Bit GDDR5 EXOC 3xDP/HDMI/DVI
Bunlar varken GTX 980 almak mantıksız. Alışamadım ne demek? Neyine alışamadın sana orta kahve yerine sade kahve önermiyoruz ki.

Ya hani geçen sene gtx 980 baba bir karttı ya oradan aklımda kaldı hep ikinci planda onu düşünüyorum yoksa gtx 1070 almak sıkıntı değil benim için yeni sistem toplayacağım gtx 1060 almak istiyorum SLI desteği yok onu hiç sevmedim o yüzden almak istemiyorum gtx 1070'de birazcık pahalı. Rx 480'in Msi modeli sanki güzel gibi hem Crossfire desteği var hemde 5-6 fps fark var Gtx 1060'la (Yanlışsam düzeltebilirsiniz).Yani böyle arada kaldım karar veremiyorum bir türlü.

MSI RX470 8GB almalısın VR desteğini kullanmaya gerek yok zaten

Ya Amazon.com'dan alayım diyorum garantisi yok o sıkıntı burada da 1900 tl Msi modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…