GTX 980 amazondan sipariş etsem gümrüğe takılır mı?

PawstrL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplayacağım ama amazonda bir baktım fiyatlar o kadar ucuz ki neredeyse burada bir Gtx 980 fiyatına oradan iki tane alınıyor. Asıl sorum ise bu kart gümrüğe takılır mı, takılırsa ne kadar vergi öder ve garantisi Türkiye'de geçerli mi?

MSI GTX 980 Gaming Highly Sought After Gaming Edition 4GB Never Registered | eBay
Arkadaşlar birde ebay'da bu kartı buldum bu gümrükte kalırmı yada bir sorunu varmıdır bu kartın. Garantisi ulusalmıdır.

Konu hakkinda bilgi sahibi degilim ama garanti, vergi, teknik servis konularinda sanirim sorun olacaktir.

Bir sınır var diye biliyorum muhtemelen takılır vergi konusunda tam bilmiyorum ama hemen hemen buradaki fiyata ulaşır diye tahmin ediyorum. eBay de galiba takılmaması için bi seçenek vardı onunla birlikte ürün gümrükten geçiyordu ama vergisi önce ödenmiş gibi oluyordu

Amazon sattığı ürünlerin gümrük parasını doğrudan aldığı için gümrükte takılma olacağını sanmıyorum.

Sadece Evga gönderiliyor ondada 100 dolar gümrük için istiyor.Eğer gümrükten geçmezse bile amazon sana paranı geri verir ki muhtemelen sana ulaşır kart.
700 ABD Doları =
1 567,1595 Türk Lirası

Dosya Ekleri

• sdfsdfsdf.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 335
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…