GTX 980 Core Clock Değeri

Madnesss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ne zamandır kafama takılan bir konu var. Msi Gtx 980 için, sitesinde şu değerleri paylaşmış;

• Boost Clock / Base Clock
  • 1317 MHz / 1216 MHz (OC Mode)
  • 1291 MHz / 1190 MHz (Gaming Mode)
  • 1216 MHz / 1127 MHz (Silent Mode)
Ben ise gaming modeda herhangi bir oc yapılmamış haliyle afterburnerdan izlediğim kadarıyla %99 usagede sabit olarak 1329 mhz değeri görüyorum. Kısacası gaming mode da Msi'ın OC mode için verdiği değerden bile daha yüksek. Fikri olan var mı nedir, ne değildir? Fikri olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz MSI'ın sitesinden baktığınız ürünün linkini atın ve kendi kullandığınız ekran kartının mümkünse kutusuyla birlikte atın. Tam hatırlamıyorum var mıdır ama OC yapılmış olan, Lite (kırpılmış) olan bir de normal sürümü olabilir.

Siz MSI'ın sitesinden baktığınız ürünün linkini atın ve kendi kullandığınız ekran kartının mümkünse kutusuyla birlikte atın. Tam hatırlamıyorum var mıdır ama OC yapılmış olan, Lite (kırpılmış) olan bir de normal sürümü olabilir.

Lightning editiondan bahsediyorsun sanırım. Sahip olduğum kart gaming 4G, sitesinden baktığım ürün de aynı şekilde. Gaming app'ten OC moda aldığımda 1354 mhz'e çıkıyor yani yine sitedeki değerlerden daha yüksek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00