GTX 980 ekran kartından monitöre görüntü gitmiyor

İsmailyk

Hectopat
Yeni bir sistem topladım. Hall of fame GTX 980 ekran kartım var ve daha önce kullandığım kasamda sorunsuz çalışıyordu. Yeni topladığım kasaya taktım, ama görüntü monitöre gelmiyor DP kabloyu görse bile monitör ışığı yanıp sönüyor. Bende farklı bir ekran kartı taktım, çalıştı. Yani görüntü geldi. Ama onda da bir hata yazdı. Fan hızlarıyla ilgili bir şey yazıyordu. F1'e bastırıp BIOS'a yönlendiriyor. Sorunun ne olduğunu çözemedim.

Yeni bir sistem topladım. Hall of fame GTX 980 ekran kartım var ve daha önce kullandığım kasamda sorunsuz çalışıyordu. Yeni topladığım kasaya taktım, ama görüntü monitöre gelmiyor DP kabloyu görse bile monitör ışığı yanıp sönüyor. Bende farklı bir ekran kartı taktım, çalıştı. Yani görüntü geldi. Ama onda da bir hata yazdı. Fan hızlarıyla ilgili bir şey yazıyordu. F1'e bastırıp BIOS'a yönlendiriyor. Sorunun ne olduğunu çözemedim.

Ekran kartının besleme kablosu varsa onu takmayı unutmuyorsun değil mi?

Kabloda sıkıntı olabilir, güç kablosunu takmayı unutulmuş olabilir, monitörden DP kablosunu seçmek gerekiyor olabilir, DP girişi bozulmuş olabilir. Aklıma bunlar geliyor.

Kabloda sıkıntı olabilir, güç kablosunu takmayı unutulmuş olabilir, monitörden DP kablosunu seçmek gerekiyor olabilir, DP girişi bozulmuş olabilir. Aklıma bunlar geliyor.
Farklı bir ekran kartıyla denedim. Her şeyi aynı şekilde yaptım, görüntü geldi. Ama ben GTX 980'i kullanıyorum. Görüntü gelmemesinin sebebi nedir. Ayrıca farklı taktığım ekran kartının da fanları kasa açıldıktan sonra Bir anda duruyor ve hata sayfasına gönderiyor. F1 basıp BIOS'dan giriş yapıyorum.

Farklı bir ekran kartıyla denedim. Her şeyi aynı şekilde yaptım, görüntü geldi. Ama ben GTX 980'i kullanıyorum. Görüntü gelmemesinin sebebi nedir? Ayrıca farklı taktığım ekran kartının da fanları kasa açıldıktan sonra bir anda duruyor ve hata sayfasına gönderiyor. F1 basıp BIOS'tan giriş yapıyorum.

BIOS'a giriyorsa ekran kartından değildi diye hatırlıyorum. RAM'leri çıkarıp takın olmuyorsa tek RAM takın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı