Satılık GTX 980/i5 10400F dopdolu sistem

Yer
North Memphis
Parça satışı yapayı düşünmüyorum. Fiyatım 7.500 TL, pazarlık yapılır. i7 7. nesil veya i5 9. nesil ve üstü işlemci / GTX 1060 6 GB veya üstü ekran kartına sahip Laptop takası üstüne fiyatta anlaşırız.
Sistem parçaları:
  • MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G ekran kartı (kutu ve içeriği mevcut) RX 580'den daha iyi performans alıyorum.
  • i5 10400F işlemci (fatura/kutu ve içeriği mevcut)
  • MSI B460M-A PRO anakart (fatura/kutu ve içeriği mevcut)
  • HyperX Savage (8+8) 16 GB 2667 MHz RAM (fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • FSP700-60AHBC 85+ 700W güç kaynağı (fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • Cooler Master blok işlemci soğutucu (modelini bilmiyorum, fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • 500GB Seagate HDD sağlık durumu All Status OK. (fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • SanDisk 240GB SSD sağlık durumu All Status OK. (fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • ASUS DVD ROM (modelini bilmiyorum, fatura/kutu ve içeriği mevcut değil)
  • Corsair Carbide 300R Windowed kasa (kutusu mevcut)
  • Samsung SyncMaster 2333 24" 1920x1080 4ms monitör (fatura, kutu ve içeriği mevcut değil).
Ek Çevre Birimleri:
  • UGreen Bluetooth 4.0 Dongle
  • Cooler Master MasterGel Pro V2 termal macun
Ek Bilgiler:
Tüm parçaların çalışmayan hiçbir kısmı yoktur. Ekran kartı için sıcaklık değerleri yükte en fazla 70C*, boşta en az 30C* şeklindedir. İşlemci için sıcaklık değerleri yükte en fazla 60C*, boşta en az 35C* şeklindedir. Ciddi alıcılar için fotoğraf atarım. Kasa masanın altında, kabloları, kısalsın diye oradan buradan geçirdim dolayısıyla kablolamayı tekrar yapmak zor oluyor. Hız aşırtma ve madencilik yapılmadı. Sadece oyun oynandı. Serin ve sessiz çalışan bir sistemdir.
Konum İstanbul/Maltepe.
İletişimi onegaidattebayo@gmail.com e-posta adresi ile sağlayabilirsiniz...

-KAPALI-

Son düzenleme:
Bende İstanbul/Maltepe'de ikamet ediyorum.
İşlemci ve anakartı ayrı olarak satmayı düşünür müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…