M malifalitiko Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #11 Ekran kartını MSI alırsan yaklaşık 200₺ daha az ödersin, stokta olmadığı için koyamadım. Anakartı MSI Z170-A PC Mate (aynı fiyata) veya 50₺ kısıp H170M PRO alabilirsin. Güç kaynağını kaliteli 550w seçersende işini fazlasıyla görecektir. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 24,7 KB · Görüntüleme: 236
Ekran kartını MSI alırsan yaklaşık 200₺ daha az ödersin, stokta olmadığı için koyamadım. Anakartı MSI Z170-A PC Mate (aynı fiyata) veya 50₺ kısıp H170M PRO alabilirsin. Güç kaynağını kaliteli 550w seçersende işini fazlasıyla görecektir.
SOA Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #12 CJack60 dedi: Aynı psu kullanıyoruz onu değiştirmeni öneririm başlarda sıkıntı olmuyor ama 2 ay sonra cızırtı çıkıyor ben en kısa zamanda değiştiricem. XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS 750W SİLVER GÜÇ KAYNAĞI Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu güç kaynağı bende de var 2 ay önce almıştım aynı cızırtı bendede çıkmaya başladı kronik bişeymidir bu
CJack60 dedi: Aynı psu kullanıyoruz onu değiştirmeni öneririm başlarda sıkıntı olmuyor ama 2 ay sonra cızırtı çıkıyor ben en kısa zamanda değiştiricem. XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS 750W SİLVER GÜÇ KAYNAĞI Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu güç kaynağı bende de var 2 ay önce almıştım aynı cızırtı bendede çıkmaya başladı kronik bişeymidir bu