GTX 980 K|NGP|N

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda sistem toplayacağım önceki konulardan da görebilirsiniz. Benim aslında amacım amazon.com'dan 780 dolar a 295x2 almaktı fakat baktığım zaman indirimin kalktığını gördüm. 1200 küsur dolara çıkmış. EVGA'nın websitesinde 980 K|NGP|N modelinin 750 dolar olduğunu ve ön siparişte olduğunu gördüm. Bu kartın özelliklerini çok beğendim fakat aklımda şöyle bir soru var. GTX 970'te olan bellek sorunu bu kartta var mı ? Amazon'dan almayı düşünüyorum zaten. Teşekkürler.
@Murat5038
@MF

Son düzenleyen: Moderatör:
980 kartlarında memory sorununa hiç rastlamadım , kingpin zaten Evga' nın high-end extreme overclock kartıdır. Eğer ki overclock yapacağım derseniz en mantıklı seçim hatta Amerika'da alanlar bunu direk su soğutma ile baya yüksek OC değerlerine çıkartıyorlardı bugüne kadar ki kingpin kartlarında. Bu kartın güç girişi bile 8+8+6 pinden oluşuyor haberiniz olsun

Benim için güç tüketimi sorun değil zaten 1500mhz stabil kullanacağım kartı. Amazon a gelecektir yakında kart çıkmadı çıktığı zaman alacağım. Öbür parçalar hazır sadece o kaldı.

Evga forumlarında 17-19 şubat arası gibi bilgiler var bende yanlış bilgi vermiş olmayayım . Halen bios çalışması yapıyorlarmış karta forum'da yazana göre çünkü şuan clock speed olarak Classified 'la aynı rakamlar yazıor (++) şeklinde bunun açıklaması da bu hızların gelecek oturtacakları biosla artacağı imiş. Birde fiyatlarında artış olabilir yazanlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…