GTX 980 mi? GTX 980 Ti mi?

MSI GTX 980 Ti için lightning sürümü çıkartabilir ilerleyen günlerde, eğer biraz beklemek senin için sorun değilse bu konunun netleşmesini bekleyebilirsin. Lightning versyonun diğer sürümlerden daha önde olacağı iddia ediliyor.

Arkadaşlar,

Bana Türkiye deki alışveriş sitelerinden alabileceğim, Displayport 1.2 destekli bir kablo önerir msiniz.

Asus ROG Swift in içinden çıkan stok kablo çok kalitesiz. Ekran BIOS bile daha gelmeden göz kırpması yapıyor.

Amazon.com: LINDY 41532 2m CROMO Display Port Cable: Electronics

Displayport kablosu olarak bu iyi midir?

@Recep Baltaş

Sayın Recep Baltaş

Asus Rog Swift PG278Q mönitör ile kullanılacak, kaliteli bir DisplayPort kablosu önerir msiniz?

Arkadaşlar
Evga GTX 980 Ti mı?
MSI GTX 980 Ti mı?

Önerilerinizi bekliyorum.

Bunun için ben ceza alabilirim ama; aynı soruları tekrar tekrar tekrar ve tekrar sormuşsun. Ne kadar değerli ekran kartın falanın filanın varmış yahu. Bu tez canlılıkla hayat sana çok zor.

Sosyali lütfen bu kadar kirletme, tadını çok kaçırmışsın olayın. İlginç olan da; 6 sayfa boyunca okudum kimse hiçbir şey demeden durmadan cevap vermeye devam etmiş. DP kablonu da kendin seçebilecek kapasitede değilsen o sistem senin neyine hocam?

Vatan Bilgisayar ile görüştüm az önce.
Evga GTX 980 ti Superclock ACX 2.0+ modeli stoklara gelmiş.
Ben MSI almayı düşünüyordum ama Evga Nvidia nın bir numaralı partneri tabi ki.
MSI, Evga ya göre 2-3 fps fazla veriyor ve 150 TL daha ucuz. Ama daha stoklara gelmemiş, sadece referans tasarım olanı var.

150 Tl lik fiyat farkı ve 2-3 fps farkı göz ardı edip Evga Modelini almaya değer mi?
Başka önerisi olan var mı?
Yardım eder misiniz?
@Recep Baltaş
@Ali Güngör
@Sweet Leaf
@Bilgehan Demirkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…