GTX 980 mi R9 390X mi ?

@Recep Baltaş @Ali Güngör Abilerim sizlerinde fikirlerini almak isterim.Gtx 980 alacağım.Hangi markanın almalıyım ?
Bence 980 alma çünkü fiyatını hak etmiyor. 970'le aralarında 1000 TL'ye yakın fark var ama performansları çok yakın. R9 390X almak daha iyi bir tercih olur hem fiyatı ucuz hem de güçlü.

İsterseniz ben sistemimi bir yazıyım ona göre daha iyi bir tavsiye vereceğinize inanıyorum :).
• Msi z170a gaming m5 anakart.
• İntel core i7 6700k skylake işlemci.
• Samsung 850 evo 120 gb ssd.
• Kingston hyperx fury black ddr4 16 gb ram (2×8).
• WD 1tb blue 7200 rpm.
• Cooler master mastercase pro 5 kasa.
• Corsair cx600 güç kaynağı.
• Silverstone tundra serisi td02-e sıvı soğutma.

Arkadaşlar internettn 1080p GTA 5 MSAA 8x videolarını izledim. 980, 390X'ten yaklaşık 25 FPS daha çok aldı. Acaba testlerde farklılık mı var ayarlarda yoksa 980 daha güçlü bir kartmı ?

Arkadaşlar ben bunu izlemiştim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acaba doğrumudur test ? Yanlışsa 3-5-10 fps fark varsa gidip 390x alırım param cebimde kalır doğru değil mi ? O.C yaparım aradaki farkı kapatırım zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı