Gtx 980 mi, R9 Fury X mi ?

SpeedFan

Kilopat
Daha fazla  
Bunu sorduğum için dalga geçmeyin lütfen daha yeniyim Şu aralar sistem toplayacağım. Bana GTA V, Arma 3, Battlefield serileri falan bunları ultrada kaldırır mı ? Gtx 980 ile R9 Fury X'in arasında uçurum fark var mıdır açıklar mısınız ? Araştırıyorum ama tatmin edici sonuç bulamadım. Technopat ailesine teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğin ikili arasında Fury X daha iyi. Fakat 2600 TL'den başlayan fiyatlara satılıyor. O paraya GTX 980Ti alınır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir arkadaşım AMD ekran kartlarının yanında AMD işlemci kullanlmalı diyor. Aksi halde randıman alınmazmış. Doğru mudur? Bu arada onu alacak bütçem yok.

Ama ArmA 3'ten cok performans bekleme. Kendisinin optimizasyon sıkıntılı olduğunu duydum, hala daha duymaya devam ediyorum.

Beyler sistemim şu:

Anakart: Msı Z170A Gaming M7
İşlemci: İntel i5 6600k
Ram: Kingston HyperX Fury DDR4
HDD ve SSD: 500GB HDD VE 120GB SSD
Güç kaynağı: ?
Kasa: Cooler Master CM 690 III
Monitor: ?

Arkadaşlar ekran kartı üzerine bir de monitor ve güç kaynağı önerirseniz sevinirim 7000-7300 tl arası. Mümkünse 7000 olsun. Daha iyi bir sistem önerisi yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…