GTX 980 Nvidia Surround ile 3 monitör bağlama

AHMT_AKKYN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ,
öncelikle ilk kez bir konu açıyorum yanlış bir şeyler varsa şimdiden özür dilerim.

Kartı henüz almadım. Bu konu hakkında yeteri bilgi sahibi olunca almayı düşünüyorum.
  1. GTA 980 ekran kartına 3 monitör bağlamak mümkün mü ? ( Oyun amaçlı )
  2. Eğer mümkünse hangi çıkışlar kullanılmalı ? ( GTX 980'de 1x hdmi / 1x dvi / 3x displayport var )
  3. Alacağım monitörler 21 inç ve 1920/1080 -- VGA / DVi girişli olacak ( tavsiyesi olan arkadaşların önerilerine açığım )

Şimddien çok teşekkür ederim.

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ,
öncelikle ilk kez bir konu açıyorum yanlış bir şeyler varsa şimdiden özür dilerim.

Kartı henüz almadım. Bu konu hakkında yeteri bilgi sahibi olunca almayı düşünüyorum.
  1. GTA 980 ekran kartına 3 monitör bağlamak mümkün mü ? ( Oyun amaçlı )
  2. Eğer mümkünse hangi çıkışlar kullanılmalı ? ( GTX 980'de 1x hdmi / 1x dvi / 3x displayport var )
  3. Alacağım monitörler 21 inç ve 1920/1080 -- VGA / DVi girişli olacak ( tavsiyesi olan arkadaşların önerilerine açığım )

Şimddien çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 70087

3 Monitör bağlamak mümkün evet. Arkadaşında dediği gibi displayport en iyisi olacaktır ancak tek seçenek bu değil. Diğer portlarıda kullanabilirsiniz ancak en az 1 tanesinin diplayport olması şartı ile. Teknik sebebini bilmiyorum. Ama en az bir tanesinin displayporta bağlı olması lazım ister 2 ister 3 ekran bağlı olsun. Yanlış bilmiyorsam. Benzer bir şeyi bende yapacağım için farkı yerlerden araştırmalar yaptım. 3 ekran olayını kendide yapan hintli bir amcamız böyle diyordu.

tekrardan merhaba Sistemi Recep BALTAS in da cevap da bildirdigi gibi DP den bagladim. 3 mönitor le oyun keyfi bambaska, sistemimle cok mutluyum . ( bazi kartlarda cikisin birini kullandigin da digerini iptal ediyor sanirim ayni hat uzerinden calisiyorlar , bu yuzden konu acmistim . )

benim makinada bu
1223.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı