GTX 980 Nvidia Surround ile 3 monitör bağlama

AHMT_AKKYN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ,
öncelikle ilk kez bir konu açıyorum yanlış bir şeyler varsa şimdiden özür dilerim.

Kartı henüz almadım. Bu konu hakkında yeteri bilgi sahibi olunca almayı düşünüyorum.
  1. GTA 980 ekran kartına 3 monitör bağlamak mümkün mü ? ( Oyun amaçlı )
  2. Eğer mümkünse hangi çıkışlar kullanılmalı ? ( GTX 980'de 1x hdmi / 1x dvi / 3x displayport var )
  3. Alacağım monitörler 21 inç ve 1920/1080 -- VGA / DVi girişli olacak ( tavsiyesi olan arkadaşların önerilerine açığım )

Şimddien çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

3 Monitör bağlamak mümkün evet. Arkadaşında dediği gibi displayport en iyisi olacaktır ancak tek seçenek bu değil. Diğer portlarıda kullanabilirsiniz ancak en az 1 tanesinin diplayport olması şartı ile. Teknik sebebini bilmiyorum. Ama en az bir tanesinin displayporta bağlı olması lazım ister 2 ister 3 ekran bağlı olsun. Yanlış bilmiyorsam. Benzer bir şeyi bende yapacağım için farkı yerlerden araştırmalar yaptım. 3 ekran olayını kendide yapan hintli bir amcamız böyle diyordu.

tekrardan merhaba Sistemi Recep BALTAS in da cevap da bildirdigi gibi DP den bagladim. 3 mönitor le oyun keyfi bambaska, sistemimle cok mutluyum . ( bazi kartlarda cikisin birini kullandigin da digerini iptal ediyor sanirim ayni hat uzerinden calisiyorlar , bu yuzden konu acmistim . )

benim makinada bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…