GTX 980 Sistem Almak

• Konuyu başlatan Moss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 938
Neden WD Green olmasın? Performansı düşük deniyor ama sadece diğer modellerine göre düşük. Ucuz olma yönüyle gözüme giriyor. Güvenilirlik sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. WD Purple NAS cihazları gibi cihazlar içindir. Bilgisayarda elbette ki kullanabilirsiniz fakat ben tavsiye etmem.

1- Ablanız Overclock yapmasını bilir mi? eğer bunlar ile hiç uğraşmıyorsa sonu K olan işlemcilere fazladan para vermenize gerek yok.
2- Ablanız GTA V gibi yüksek grafik isteyen oyunlar oynamayacaksa gtx 980 ekran kartı çok lüks kaçar o kadar para vermenize gerek yok. İki alt modelleri de yeterli.
3- İkinci seçenekte de belirttiğim gibi ablanız oyun değil de çizim render işleri ile uğraşıyorsa işlemci sizin için öncelikli gelir. Ekran kartından kısarak daha güçlü bir işlemci alabilirsiniz.
4- Yine ablanız eğer overclock yapmıyorsa ve aşırı oyunlar oynamayacaksa belirttiğiniz ana karta hiç gerek yok. Kullanmayacağınız şeylere para vermeye gerek yok.

O pek bilmiyor dediğiniz için anlıyorum ki ablanız overclock yapmasını bilmiyor ve öyle çok güçlü oyunlar da oynamıyor tek amacı photoshop ve benzeri programları kullanabilmek. O yüzden yukarıdaki dediklerim sizin için geçerli.

Bu arada monitör elinizde var mı yoksa 6000TL içinde monitörde olacak mı?

http://i.hizliresim.com/EpYM1D.png monitör konusunu net bilmiyorum, overclock bilmiyor, gtx 970 e düşürmeyi düşünüyorum (kendim de o bilgisayarla uğraşacağım, battlefront gta 5 vb)

Ablam çok profesyonelce çalışmalar yapmayacak şu an sadece merak(ilgi)lı olduğu için photoshop elektro vb. şeylerlerle uğraşmak istiyor, şu an atc olarak işe başladı profesyonel değil sadece hobi.

şu an o kadar iyi şeylere gerek yok idare etsin yeter zaten yapamaz bırakır idare etsin yeter

sonra oyun falan oynar

yok hocam o kadar da değil şu sistem 5 6 yıllık olmalı

olabildiğince parayı azaltmaya çalışıyorum yazın ben de bi tane buna benzer bir şey alacağım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı