GTX 980 Sistem Boştayken %100 GPU Kullanımı

mkutays

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yepyeni aldığım ve bugüne kadar böyle bir şeyle karşılaşmadığım bir durumla karşı karşıyayım, garip bir cümle oldu gerçekten. Aşağıda resimde göreceğiniz gibi ekran kartım boşta olmasına rağmen kullanımı %90 lardan aşağıya inmiyor bunun sebebi nedir ?

Hakikaten ilginç bir durum. Üstüne üstlük sıcaklık değerleri de tavan yapmış.

1- Görev Yöneticisini açtığınızda yüzdeler ne durumda?
2- Sistemi virüslere karşı düzgün şekilde tarattınız mı? (Malwarebytes, Herd Project ile)
3- Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip, ardından en güncel sürücüyü GeForce Experience ile tekrar yükleyin.

Bu da görev yöneticisi , ayrıca virüs gireceğini hiç sanmıyorum bilinçli kullanıcıyım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Driver Uninstaller ile önce ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, ardından GF Experience ile tekrar kurun.

Çok ilginçtir ki ekran kartınız uzun zamandan beri %90 civarında dolaşıyor. Bir anormallik olmalı.

Fan hızını da bir %80 civarına getirir misiniz? Kullanım ve sıcaklıkta değişme olacak mı diye.

Sanırım sorunum çözüldü driver'ı silip tekrar yükleyince, fakat içime sinmiyor neden durduk yere böyle bir şey olur ki? @Recep Baltaş @Ali Güngör @Silinen üye
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Ara sıra olabiliyor öyle sürücülerden dolayı. Geçmiş olsun. Biraz geç farketmişsin.

MSI Afterburner ' ı açmasam onuda farketmeyecektim sanırım Teşekkürler gerçekten

Arkadaşlar az önce konu açmıştım;
[Çözüldü] GPU kullanımı sorunu
Sorunum çözüldü sandım bir 5 dakika civarı sorun gözükmüyordu sonra yeniden GPU kullanımı %90 - 95 arasında sistem boşta iken @Silinen üye @Recep Baltaş lütfen yardım edermisiniz..

Beta sürücüler yerine WHQL imzalı en son sürücüyü yüklemeyi deneyin. Eski sürücünüzü kaldırın. Eğer düzelmezse, güvenli modda AdwCleaner programını yüklemeyi deneyin.
Zaten 344.75 WHQL imzalı sürücü inmiş durumda şuan neden böyle yapıyor canım sıkıldı gece gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…