GTX 980 Sistem Toplama

Kenan Karataş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlara çok iyi bir sistem toplamak istiyorum ve buna göre bir sistem topladım. Ama sizin tavsiyelerinizi almadan olmaz parçalarım uyumlu mu ? Minecraft-Middle Earth Shadow of Mordor-GTA5 gibi oyunlarda kaç FPS alırım ? Ve daha iyi ve aynı fiyata parçalar tavsiye ederseniz iyi olur. :D

Kasa : COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W
Anakart : MSI Z97 Gaming 7
Ekran Kartı : MSI GTX980 GAMING 4G
Ram(Bellekler) : 16GB HyperX Beast Kit- KHX16C9T3K2/16X
İşlemci : Core i7 4790K
Sabit Disk : Seagate 3,5¨ 2TB Barracuda – ST2000DM001
SSD : Samsung 850 EVO 250GB
Güç Kaynağı : COOLER MASTER GX-2 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI
Monitör : ASUS 23.6” VS247HR
Sıvı Soğutma : Cooler Master Nepton 240M

Bütçeniz bir hayli var ekran kartını 980Ti alın. Kasanın içinde güç kaynağı var zaten diğer güç kaynağını kaldırın. Bende 980 var ve imzam de belirttiğim oyun testlerim var, izleyip Shadow of Mordor'da kaç FPS aldığımı görürsünüz. :) Sistem gayet iyi diğer bileşenler için.

Bütçeniz bir hayli var ekran kartını 980Ti alın. Kasanın içinde güç kaynağı var zaten diğer güç kaynağını kaldırın. Bende 980 var ve imzam de belirttiğim oyun testlerim var, izleyip Shadow of Mordor'da kaç FPS aldığımı görürsünüz. :) Sistem gayet iyi diğer bileşenler için.
peki bana fiyat/performans oyunvu monitörü önerirmisin ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı