GTX 980 Sistem Toplama

emircanerzik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar alacağım toplama fotoğraftaki sistemi topladım. Sistemi kesinlikle bu çarşamba alıcam uyumsuzluk vb. sorunlar olabilir mi? Bu sefer engellenmem umarım çünkü sistemi kesinlikle alıyorum.

asdasdasdasdasd.png
asdasdasdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayar alacağım toplama fotoğraftaki sistemi topladım. Sistemi kesinlikle bu çarşamba alıcam uyumsuzluk vb. sorunlar olabilir mi? Bu sefer engellenmem umarım çünkü sistemi kesinlikle alıyorum.

Eki Görüntüle 93868 Eki Görüntüle 93869

Hocam,
Bence, işlemciyi i5 4690 yapın, ana kartı da H97 Gaming 3 seçin.
DVD RW yi çıkartın. Zalman Z3 Plus + 600 watt 80+ PSU alın.
SSD çok giriş seviyesi kalmış. Onun yerine aynı markanın f/p ürünü olan 3K serisi bir SSD ya da Corsair Force GS seçebilirsiniz. Samsung 850 Evo serisi de olur.
Hard Disk olarak Black serisi şart değil, Blue serisi seçin.
Buralardan kalan para ile GTX 980 Ti alın. Çünkü size fps veren, ana kartın veya işlemcinin güçlü olması değil, tek unsur ekran kartıdır.
Ayrıca overclocksuz işlemci kullanacağınız için, Hyprer 212 Evo yu almayın. Stock fan yeterlidir. Ben biraz daha kaliteli yeni bir soğutucu isterim derseniz Blizzard T2 Mini de önerebilirim.

Ben bizzat, Z87-A ankart ile i5 4570 işlemcili sistemde EVGA GTX 980 Ti kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

Yine de son karar sizin elbette.

Sistemden hiç bir şey kısmadım 980 Tİ aldım 1000 TL fazla ödeyip sisteme yük binmiycek ama benim kredi kartıma ağır bir yük binicek. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar 6. nesil işlemciler geliyordu farketmedim acaba işlemciyi iade etsem yeni işlemcilerden alsam olur mu? Anakart uyumlumu işlemcilerde onuda iade edebilirim değilse ve ne kadar fark olur.

Şimdi farkettim ve ramleride iade etmem gerekiyor. :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı