GTX 980 Skylake Sistem

musti_577

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar sistemim şu şekilde ;
MSI Z170A GAMING PRO DDR4 3600MHz S+GL 1151p
Intel Skylake Core i7 6700K 4.0 GHz 8 MB LGA 1151p
Kingston Hyperx 16GB(2x8) 2666 D4 HX426C15FBK2/16
Corsair Hydro H100i GTX 240mm Yüksek Performanslı Sıvı Soğutma Kiti
Corsair Carbide 400R Super Mid TOWER Gaming KASA ( PSU YOK )
Corsair Builder CSM 750W Modüler 80+ Gold 12cm Fanlı PSU
http://www.amazon.com/gp/product/B0...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3EEXTUSWX65VP

Elimde mevcut olan parçalar ise ;
KINGSTON SKC300S37A/240G KC300 Serisi 2.5 240GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 525-500MB/s SSD sabitdisk
Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G Taşınabilir Disk
ASUS 23" VX238H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

Steam & Küçük Çaplı Render & OC ( ileriye yönelik ) & Oyunlarda Yüksek Performans Alma Amacıyla Diziyorum PC'yi .
Parçalar arası uyumsuzluk olur mu ve sizin tavsiyeniz neler ?

İyi Forumlar .

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gerçekten ileriye dönük ve uygun bir sistem.

Sistem gayet hoş bir kusur göremiyorum sadece birkaç tavsiyem olucak. Eğer bütçe varsa anakartı Gaming M5 ve soğutucuyu da Silverstone Tundra TD-02E alabilirsiniz

SSD'yi keşke KC300 serisi değil de HyperX falan alsaydınız. KC ve V300 serisi yanlış bilmiyorsam sorunlu. Onun dışında gerçekten performanslı bir sistem, upgrade'ye açık. Hayırlı olsun.

İyi Forumlar Arkadaşlar .
SSD'yi iade edip yerine " Kingston hyxperx fury 240 gb " aldım . Tavsiyen için teşekkürler @KomandoEmre42 .
Anakartı M5'e yükseltmek bana da mantıklı geldi ve öyle sipariş vereceğim .
Sizce neden " Silverstone Tundra " almalıyım @eLieyi "Corsair" ' den farkı nedir ?

Son olarak " msi gtx 980 ti " a düşüş yapmalı mıyım yoksa " Lightning " i almalı mıyım OC için değer mi @Recep Baltaş ?
İyi Forumlar .

Evet arkadaşlar , ekran kartı hariç diğer parçaların siparişini verdim . Ekran kartının siparişini de yarın vereceğim kredi kartımda bir sorun çıktığı için . Elime ulaştığında fotolarını ekleyeceğim . Ekran kartı konusunda sayın @Recep Baltaş hala dönüş yapmadı ama büyük ihtimalle " Lightning" ' i alacağım. İyi forumlar .

OC için daha çok Evga, Gigabyte veya Galax markalarına yönelebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla bu kartların OC performansı Asus ve MSI'dan daha iyi. Asus ve MSI ekran kartları ise serin, sessiz ve daha az güç tüketimiyle öne çıkıyor. Yanlışım varsa düzeltin. Bildiğim kadarıyla Lightning daha serin ve sessiz çalışmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…