GTX 980 Ti CS:GO FPS Sorunu

Daha fazla  
Herkese iyi günler öncelikle elimde 980 Ti tabanlı bir sistem bulunmaktadır ve FPS sorunu almaktayım. Geçen servise yollamama rağmen parçalarda sorun olmadığını söylediler. Bilgisayar 2 gün önce bana geldi fakat arada bir gene de FPS sorunu yaşamaktayım, özellikle Counter Strike Global Offensive oyununda 300 FPS'den düşmezken genelde 50-60 FPS almaya başlıyorum. Ekran kartı sıcaklığım 50 üstünü görmüyor, İşlemci sıcaklığım 40 üstünü görmüyor. Birçok yol denesem de bir çözüm elde edemedim, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
MSI GTX 980 Ti Gaming 6 6GB 384B GDDR5 DVI HDMI DX12
Intel Core i7 4790K 4.00GHz 8m 1159P
3TB WD Purple 3.5 7200RPM 64MB SATA 3 WD30PURX
MSI Z97a Gaming 7 DDR3 VGA DVI HDMI DP GLAN (Killer) SATA 3 USB 3.1
Corsair CMY16GX3M2A2133C11 2.8GB 2133 MHz RAM
Cooler Master G750 80+ 750W Güç Kaynağı
Corsair Hydro H110İ GTX 280mm Yüksek Performanslı Sıvı Soğutma Kiti
Windows 8.1 64 Bit

Servis benden 120 Tl ücret aldı ve 2 hafta beklettiler buna rağmen bilgisayarımda sorun olmadığını söylediler .Şahsen bir daha servise vermeyi düşünmüyorum. Bu arada kart derken ekran kartından mı bahsediyorsun ?

İşlemci test sonuçları aşşağıda bulunmaktadır.

Dosya Ekleri

• işlemci.png
    202 KB · Görüntüleme: 341
Garantisi yok sanırım, servis nasıl ücret alır? Format atmanı öneririm.

Garantisi var fakat sorun bulamadıkları için ilgilenmediler. Ücret konusuna gelirsek bana dedikleri yaptığımız testler için ücret aldıklarıymış. Format attım 3-4 defa düzgün bir şekilde, virüs taraması yaptım temiz sorunu hala bulmuş değilim.

• Bilgisayarınızı Windows 10'a terfi edin. Windows 10'a terfi etmeniz ilerisi içinde size faydalı olacaktır.
  • Oyunda iken değerlerin fotoğraflarını atabilir misiniz? GPU kullanımı, GPU sıcaklığı, CPU sıcaklığı vb.
  • Bu dediğim değerleri tek bir oyunda test etmeyin farklı oyunlardaki değerleri atabilirseniz güzel olur.

Bilgisayarımı windows 10'a en yakın zamanda geçireceğim. Son günlerde fps sayım 100 üstü görmemeye başladı. Normalde 600-700 fps aldığım bilgisayarda neden böyle bir düşüş olabilir. Değerler şöyle:

Yükteki değerler derken neden bahsediyorsunuz, nereden bakabilirim ?
Aida64 testi yapabilirsin sanırım. Böyle bir makinadan bu FPS garip doğrusu. Bence arkaplandaki uygulamaları kapatın. Belki bilgisayarınıza virüs girmiş olabilir. Temiz kurulum yapıp Win10 yükseltin. Sonra tekrar CS:GO kurun. Bence sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…