GTX 980 Ti & i7 6700k 2. el Sistem

Hayırlı olsun. İnceleme bekliyoruz.

Hayırlı olsun yeni bir konu açıp incelemesini yaparsınız artık.

Teşekkürler arkadaşlar, darısı tüm kardeşlerimin başına.
İncelemede yaparken hangi programları indirip bileşenlerin durumunu kontrol etmeliyim? Yeterli bilgiye sahip değilim belirtirseniz memnun olurum.

Hayırlı olsun.

Maxwell'i gömen arkadaşlar (forumda sürüyle var), bir zamanlar bu mimariye tapıyorlardı. 1080 ile 980 Ti' ı karşılaştırırken öyle bir konuşuyorlar ki sanırsın 5K Setup kuracaksın.

Vallahi ben Mayıs'ta GTX 970'imi aldım. Öyle iki üç FPS fazla alacam, ekran kartım RGB olacak diye 2 ay bekleyemem.

Teşekkürler arkadaşlar, darısı tüm kardeşlerimin başına.
İncelemede yaparken hangi programları indirip bileşenlerin durumunu kontrol etmeliyim? Yeterli bilgiye sahip değilim belirtirseniz memnun olurum.
MSİ Afterburner, Aidata, CPU-Z gibi...

Teknolojinin sonu yok acikcasi. Cikarsa Gtx 1080 Ti alir takarim yeter bana. Bu bile yetiyor, bahsettigim sistemden daha iyisini almis bulunmaktayim cok ucuza. Oyunlar cok gelismis onu anladim.

Teknolojinin sonu yok acikcasi. Cikarsa Gtx 1080 Ti alir takarim yeter bana. Bu bile yetiyor, bahsettigim sistemden daha iyisini almis bulunmaktayim cok ucuza. Oyunlar cok gelismis onu anladim.
İnceleme konusu açarsanız beni de etiketler misiniz lütfen ?
Hayırlı olsun bu arada. Çok güzel bi fiyata almışsınız.

Vakit bulursam acmaya calisacagim. Cok yogunum firsat bulamiyorum.
Hangi siteden aldınız acaba ? Ben de bu aralar sistem için para biriktiriyorum da. Eğer temiz ve güçlü bir sistem bulursam ikinci ele de yönelebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…